Ψήφισμα για τη Χρυσή Αυγή ενόψει της πολυαναμενόμενης δικαστικής ετυμηγορίας της σημερινής ημέρας (Τετάρτη 07-10-2020) εξέδωσε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας κατά τη συνεδρίασή του. Το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως ακολούθως:

“Η Χρυσή Αυγή, οι εκφραστές του φασισμού και υμνητές των ναζί, εξοβελίστηκαν από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Ιούλιο του 2019, με την ψήφο του ελληνικού λαού. Χάρη στις γενναίες πρωτοβουλίες συγκεκριμένων πολιτικών και εισαγγελικών λειτουργών και με αφετηρία τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήδη, πολύ πριν από την πολιτική ετυμηγορία των πολιτών, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είχαν οδηγηθεί στο δικαστήριο, με κατηγορίες που φτάνουν μέχρι τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Πεντέμισι χρόνια μετά την έναρξη της δίκης, στις 7 Οκτωβρίου φτάνει η στιγμή της δικαστικής ετυμηγορίας. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα πράξει ό,τι είναι ορθό και δίκαιο και πως θα λάβει τις σωστές αποφάσεις.


Ενωμένος ο ελληνικός λαός, δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά σε κανένα νεοναζιστικό μόρφωμα να απειλεί, να τρομοκρατεί, να ποτίζει με δηλητήριο την πολιτική και κοινωνική ζωή. Σε συνέχεια της με αρ. 257/2013 απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ο Δήμος Γλυφάδας καλεί εκ νέου όλους τους συμπολίτες μας να πρωτοστατήσουν σε κινήσεις που προστατεύουν τη δημοκρατία και σε διαρκή αγώνα ενάντια στο φασισμό και τον ολοκληρωτισμό”.