Αυτή την ανοιξιάτικη Πέμπτη 15 Απριλίου στη Σχολή Γονέων της Γλυφάδας μας θα μιλήσουμε για την ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ.
Η αυτορρύθμιση είναι όρος της αναπτυξιακής ψυχολογίας που αφορά στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα αρνητικά μας συναισθήματα από τη βρεφική ηλικία μέχρι το τέλος της ζωής μας. Πρόκειται για μία εσωτερική διεργασία εξισορρόπησης ενδογενών και εξωγενών ερεθισμάτων που μας επιτρέπει να έχουμε μία συγκροτημένη συμπεριφορά σε σχέση με τυχόν ματαιώσεις και στρεσογόνες καταστάσεις.
Η αυτορρύθμιση είναι μία ενδοπροσωπική δεξιότητα που αφορά σε μικρούς και μεγάλους και η απουσία της είναι πιο ηχηρή απο την παρουσία της. Είναι μεγάλος σύμμαχος της ψυχικής μας υγείας.
Η επαναλειτουργία (διαδικτυακά, λόγω των υγειονομικών μέτρων της τρέχουσας περιόδου) της Σχολής Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας είναι μια πρωτοβουλία του Δημάρχου μας Γιώργου Παπανικολάου, που γίνεται πράξη με την πολύτιμη συνεργασία της αγαπημένης μας παιδοψυχολόγου Χριστίνας Μπογιατζή. Η online συνάντηση της ερχομένης Πέμπτης είναι η δεύτερη από την επανεκκίνηση της σχολής γονέων. Σας περιμένουμε σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον μεσημεριανό ραντεβού, διάρκειας μιάμισης ώρας, από τις 12 έως τη 1.30 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης 210 9641298, υπεύθυνοι Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος.

Η Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας

Αυτή την ανοιξιάτικη Πέμπτη 15 Απριλίου στη Σχολή Γονέων της…

Posted by Δήμος Γλυφάδας (Municipality of Glyfada) on Monday, 12 April 2021

GLYFADA METROPOLITANS