Από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, θα προβάλονται οι δύο εξαιρετικές ταινίες στο θερινό κινηματογράφο Μαριλένα. Θα υπάρχει όμως ένα κενό το Σάββατο όπου δεν θα γίνουν προβολές λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:


• Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή:
-«Ραντεβού στο Belle Époque» στις 20:30.

Ο πολυαγαπημένος Ντανιέλ Οτέιγ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νικολά Μπεντό (“Κύριος και Κυρία Αντελμάν”), ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν για να ζήσει την στιγμή που του άλλαξε τη ζωή και να θυμηθεί πώς είναι να ζεις πραγματικά.

 


• Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη:
-«Ο Προδότης» στις 20:30.

Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του σύγχρονου ιταλικού σινεμά, ο Μάρκο Μπελόκιο, επιστρέφει με ένα πολιτικό δικαστικό δράμα-αποκάλυψη για τον αιματηρό αγώνα κατά της Μαφίας, βασισμένο στη συγκλονιστική πραγματική ιστορία του διασημότερου πληροφοριοδότη κατά της σικελικής Κόζα Νόστρα. Υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών, καθώς και για τέσσερα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ήταν η επίσημη πρόταση της Ιταλίας για τα βραβεία Όσκαρ.

 

 

Επίσης, υπενθυμίζουμε, ότι κάθε Τρίτη και Τετάρτη υπάρχει γενική είσοδος στα 5€.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα ήταν επιθυμητό, η άφιξη σας στον χώρο του κινηματογράφου να γίνεται 20-30 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Στο θερινό σινεμά της καρδιάς μας, στην Άνω Γλυφάδα!

Αιγύπτου 123
210 9632 260, 210 9612 229Instagram-> @marilenacinema