Σχολή στη Γλυφάδα – Νέο μέλος προστέθηκε στο δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού

Νέο μέλος προστέθηκε στο δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, που με αυτή της Γλυφάδας φτάνουν πλέον τις 45.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Summer Camp 2016.

Νέο μέλος προστέθηκε στο δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, που φτάνουν πλέον τις 45. Οι 38 είναι στην Ελλάδα, άλλες 5 στην Κύπρο, ενώ λειτουργούν 2 ακόμη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε Σικάγο και Καλιφόρνια. Στην Αττική οι Σχολές των Πειραιωτών είναι 19, ενώ μετά τη Βούλα και τη Βάρη, τώρα προστέθηκε στο δίκτυο και αυτή της Γλυφάδας.

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο Δίκτυό της την Γλυφάδα, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας.

Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού στην Αττική μεγαλώνει συνεχώς και έχει ως στόχο την άρτια εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών και την ανάδειξη ταλέντων.

Στοιχεία επικοινωνίας Σχολής

Διοικητικό επιτελείο: Κούτσας Γιάννης, Λεοντής Τάσος, Καραφωτιάς Θεόφιλος

Υπεύθυνος Σχολής: Αθανασίου Διαμαντής

Διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,  Αλεξάνδρου Παναγούλη, 24-28

Email: olimpiakosglifadas@yahoo.com

Τηλ: 697 040 7720

Facebook: ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ”.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Summer Camp 2016

Με πολύ καλό ρυθμό συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Παιδιά από 5 έως 16 ετών “τρέχουν” για να συμμετάσχουν στο Camp των Πρωταθλητών, που συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια ζωής και έχει πολλές εκπλήξεις για όσους το επιλέξουν. Το Camp εκτός από ποδόσφαιρο θα έχει πολλά σεμινάρια, παιχνίδια αλλά και ταξίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Για πληροφορίες: 

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

Email: schools@olympiacos.org

source: sport24.gr