Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης βραβεύτηκε πανελλαδικά για την πολιτική του στην προστασία των δασών

Μία ακόμα σημαντική διάκριση για τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και για την πολιτική του στο βουνό. Ο Δήμος βραβεύτηκε πανελλαδικά για την πολιτική του στην προστασία των δασών με την τοποθέτηση θερμικών καμερών και φυσικά τη συγκρότηση της ομάδας εθελοντών, το πυροφυλάκιο, τα υδροβόλα και όλα όσα έχουν γίνει με τις λίμνες και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις, για την προστασία του δάσους και του βουνού.

Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης:

Την αφιερώνω στον κύριο Δασάρχη που μας κυνηγάει για όσα καλά κάνουμε στο βουνό.

Όταν το έργο σου αναγνωρίζεται από σημαντικούς φορείς με ανάλογες διακρίσεις τότε μπορείς να αισθάνεσαι υπερήφανος για όσα έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια στο βουνό μας και φυσικά για τους συνεργάτες και όλη την ομάδα σου.

Η εταιρεία ειδικών εκδόσεων «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος αξιολόγησε προτάσεις από Δημόσιους Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δήλωσαν την συμμετοχή τους στα Βραβεία “Greek Green Awards 2018” για το Περιβάλλον και την Αειφορία, στα πλάισια της 2ης Διεθνούς έκθεσης Τεχνολογιών Περιβάλλοντος “Verde.tec 2018” στο ΜΕΚ Παιανίας 2-4 Μαρτίου.

 

Ο Δήμος βραβεύτηκε πανελλαδικά για την πολιτική του στην προστασία των δασών με την τοποθέτηση θερμικών καμερών και φυσικά την συγκρότηση της ομάδας εθελοντών, το πυροφυλάκιο, τα υδροβόλα και όλα όσα έχουμε κάνει με τις λίμνες και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις μας για να προστατέψουμε το δάσος μας και να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο βουνό μας.
Φυσικά το αφιερώνω στον Δασάρχη, τον άνθρωπο που με έχει μηνύσει γιατί βάλαμε το ξύλινο φυλάκιο στο βουνό την ώρα που ο ίδιος είναι ανύπαρκτος ουσιαστικά στην προστασία του βουνού αν και ο κατεξοχήν αρμόδιος και υπεύθυνος.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, την εθελοντική ομάδα και όλο τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια αυτή για το δάσος και το βουνό μας.