Στη Γλυφάδα το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του Πάνου Καμμένου

Το παρών στην κηδεία του Ηλία Καμμένου που άφησε πίσω του δύο παιδιά και έξι εγγόνια έδωσαν πλήθος πολιτικών και επιχειρηματιών – Στεφάνι απέστειλε και ο Αλέξης Τσίπρας

«Αντίο» στον πατέρα του Ηλία είπε χτες 14-2 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Το παρών στην κηδεία μιας σημαντικής μορφής στον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας και δη του αυτοκινήτου έδωσαν πλήθος πολιτικών και επιχειρηματιών.

Ανάμεσα στους πολιτικούς που παραβρέθηκαν ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Γιάννης Μουζάλας κ.α.

Σημειώνεται ότι στεφάνι απέστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τον υπουργός Εθνικής Άμυνας για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του αμέσως μόλις έμαθε για τον χαμό του πατέρα του.

Ο Ηλίας Καμμένος, με καταγωγή από το Γαλαξίδι, συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα ειδικά από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 και μετά, έχοντας αναλάβει για την εγχώρια αγορά αντιπροσωπείες του “ανατολικού μπλοκ”.

Μετά από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο έφυγε κοντά στα 90, αφήνοντας 2 παιδιά και 6 εγγόνια.

source