Σήμερα ο Καραγκιόζης πάει “ΜΑΡΙΛΕΝΑ”: “Ο Καραγκιόζης στο SURVIVOR”


Το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση “Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ SURVIVOR”, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα, στον αγαπημένο μας θερινό κινηματογράφο “Μαριλένα”. Όλοι οι γνωστοί ήρωες του θεάτρου σκιών, θα παρελάσουν στο πανί, παρέα με τον Καραγκιόζη και τα κολλητήρια του, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο, σε όλα τα παιδιά! Μικρά και μεγάλα!

Γενική είσοδος: 5€

 

… και ΔΩΡΟ για κάθε παιδί!

Ο θίασος του Αθανασίου θα παρουσιάσει τον λαϊκό και αγαπητό ήρωα,

σε μικρούς και μεγάλους, Καραγκιόζη,

στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Survivor».

 info: 210 9632260


Και για τελευταία βραδιά απόψε:

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3 (CARS 3) – TEASER TRAILER (ΜΕΤΑΓΛ.)

Μαριλένα cinema, Γλυφάδα

Τι θα δείτε:

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπει στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

 

The Mummy – Trailer Tease (HD)

Τι θα δείτε:

Η Μούμια: Παρότι ενταφιάστηκε με ασφάλεια σε μια κρύπτη βαθιά κάτω από την ανηλεή έρημο, μια αρχαία πριγκίπισσα, της οποίας το πεπρωμένο της κλάπηκε με αδικία, ξυπνάει στο σήμερα. Μαζί της κουβαλάει μια μοχθηρία που αναπτύχθηκε μέσα στους αιώνες και σκορπάει τρόπο που αψηφά την ανθρώπινη αντίληψη.