Μια βραδιά αφιερωμένη στον εθελοντισμό: “Εγώ, κάνω αυτό που μου αναλογεί” [photos]

Tην Τρίτη 27 Ιουνίου το βράδυ, η βραδιά αφιερώθηκε στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και όλοι οι καλεσμένοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους ομιλητές, οι οποίοι μίλησαν για τη δύναμη που μπορεί να ασκήσει στη ζωή μας, εάν εμείς τον τροφοδοτήσουμε με την ενεργή συμμετοχή μας.

“O Υμηττός και οι εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος” ήταν το θέμα της ημερίδας στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στη Γλυφάδα και έγινε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος. Χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος ΝΔ, Ζωή Ράπτη.

Ζωή Ράπτη:  “Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Γλυφάδας, τους εξαιρετικούς ομιλητές μας, τις Δημο Το Δάφνης- Υμηττού και Γλυφάδας, τους φίλους που παρευρέθηκαν και, πάνω από όλα, την ψυχή του Κέντρου Αντιδήμαρχο Στέλιο Θεοδοσόπουλο, την Αντιπρόεδρο Μαριάννα Ανδράκαινα, και, φυσικά, τους μάχιμους εθελοντές, αγόρια και κορίτσια!”

 

Μίλησαν οι:

 

Δήμος Γλυφάδας

 

Σύντομα περισσότερα.