Συνελήφθη 26χρονος που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές στην περιοχή της Βούλας

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Βούλας.

Συνελήφθη στις 25-8-2015 το μεσημέρι στην περιοχή της Βούλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 26χρονος ημεδαπός (ΡΟΜΑ), ο οποίος λίγο νωρίτερα από κοινού με τρεις ημεδαπούς (ΡΟΜΑ) συνεργούς του, ηλικίας 24, 26 και 27 ετών, που διέφυγαν και αναζητούνται, είχαν εισέλθει σε μονοκατοικία στην περιοχή αφαιρώντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Βούλας, ο συλληφθείς, από κοινού με τους συνεργούς του, το τελευταίο δίμηνο, τουλάχιστον, είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Βούλας. Ειδικότερα, εντόπιζαν οικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, και αφού παραβίαζαν πόρτες εισόδου, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει οκτώ (8) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην ίδια περιοχή.

Ο 26χρονος είχε αποφυλακισθεί στις 20-10-2014 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς, όπου κρατείτο εκτίοντας ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και τεσσάρων (4) μηνών για διακεκριμένη κλοπή, κλοπές, απόπειρες κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών προς ιδία χρήση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.