Συνελήφθησαν οι δύο διαρρήκτες που είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα έξω από τις πλαζ στα Νότια

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διαρρήξεις – κλοπές από οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε χώρους ελεύθερης στάθμευσης πλησίον πλαζ και καταστημάτων στη παραλιακή ζώνη της Νοτιοανατολικής Αττικής

Συνελήφθησαν στις 30-8-2015 το μεσημέρι στην περιοχή της Βάρκιζας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Βάρης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 58 ετών για διαρρήξεις- κλοπές από οχήματα.

Ειδικότερα, από το Τ.Α. Βάρης συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, για την πρόληψη και την αποτροπή διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα που είναι σταθμευμένα σε χώρους ελεύθερης στάθμευσης πλησίον πλαζ και καταστημάτων στην παραλιακή ζώνη.

Στο πλαίσιο αυτό οι αστυνομικοί της παραπάνω ομάδας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο προαναφερόμενους ημεδαπούς, οι οποίο λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο ελεύθερης στάθμευσης πλησίον οργανωμένης πλαζ στην περιοχή της Βάρκιζας.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Βάρης, οι συλληφθέντες το τελευταίο τρίμηνο μετέβαιναν, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 58χρονου, σε ελεύθερους χώρους στάθμευσης στην παραλιακή ζώνη, παραβίαζαν τις πόρτες Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει είκοσι δύο (22) διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στην παραλιακή ζώνη από Βάρκιζα έως Άλιμο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.