Στη Γλυφάδα με ιταλική φινέτσα!

Το μοντέλο Τζόρτζιο Καμπόλμι, που λατρεύει την Ελλάδα, κάνει τις βόλτες του στα νότια προάστια με μια κόκκινη Ferrari California.

Φύσηξε… ιταλικός αέρας στα νότια προάστια. Ο Τζόρτζιο Καμπόλμι, μοντέλο με διεθνείς περγαμηνές, που λατρεύει τη χώρα μας και την επισκέπτεται χειμώνα καλοκαίρι, «συνελήφθη» από τον φακό της «Espresso» να κάνει τις βόλτες του στη Γλυφάδα με την κατακόκκινη Ferrari του. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Περούτζια, ο γοητευτικός Ιταλός έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως με τους Gucci, Dsquared και Versace.

Ωστόσο ο αγαπημένος σχεδιαστής του ίδιου ήταν και παραμένει ο συνονόματός του Τζόρτζιο Αρμάνι, με τον οποίο συνεργάζεται συχνά πυκνά εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Τζόρτζιο γνώρισε και αγάπησε την Ελλάδα μέσα από ένα ταξίδι του στη Μύκονο για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

Το νησί των ανέμων έγινε γρήγορα ο αγαπημένος του προορισμός. Ηταν μάλιστα εκείνος που το πρότεινε και στους παραγωγούς της ρουμανικής βερσιόν του reality «Next Top Model», με τους οποίους συνεργάστηκε για ένα διάστημα, προκειμένου να γυριστούν εκεί κάποιες σκηνές με τις διαγωνιζόμενες. Μαζί με τη Μύκονο ο Καμπόλμι αγάπησε και την Αθήνα, όπου περνάει μεγάλα χρονικά διαστήματα βλέποντας τους Ελληνες φίλους του, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ο Τρύφων Σαμαράς, ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Πηγή Δεβετζή.

Μάλιστα, οι τέσσερίς τους πέρασαν μαζί και την Καθαρά Δευτέρα.

Βλέμματα θαυμασμού

Φανατικός εργένης, ο Τζόρτζιο έχει στο ενεργητικό του μόνο δύο σοβαρές μακροχρόνιες σχέσεις. Οπου και να πάει, όμως, συγκεντρώνει πάνω του πολλά γυναικεία βλέμματα θαυμασμού. Ο ίδιος έχει πάθος και με τα super cars, αλλά -όπως συνηθίζει να λέει σε φίλους και γνωστούς- φροντίζει πάντοτε να οδηγεί με ασφάλεια. Αυτήν την εποχή κυκλοφορεί με μια κόκκινη Ferrari, μοντέλο California.

source: espressonews.gr