Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Απόστολος Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ή ο Άρης Σοϊλέδης θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής;

Το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία και οι απαιτήσεις των αγωνισμάτων είναι αρκετά υψηλότερες, όσο το ριάλιτι πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εμφανίζεται αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά και η μπλε ομάδα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Παρά το γεγονός ότι είναι υποψήφιος προς αποχωρηση, τονίζει ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης γιατί όπως λέει, «Είναι μάθημα ζωής».

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, «κόκκινοι» και «μπλε» βάζουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους, με φόντο το τελευταίο έπαθλο φαγητού για αυτή την εβδομάδα.

Οι παίκτες αν και εξαντλημένοι θα κάνουν τα πάντα για να το κατακτήσουν, με την μπλε ομάδα να έχει το ψυχολογικό προβάδισμα μετά την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας.

 

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Απόστολος Ρουβάς από την κόκκινη ομάδα και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τον Άρη Σοϊλέδη από τη μπλε, είναι οι παίκτες που «φλερτάρουν» με την αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης.

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του κοινού και τον παίκτη που επιστρέφει στην Ελλάδα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης, τον οποίο υπέδειξε ο Τάκης Καραγκούνιας, που κέρδισε την ατομική ασυλία.