Ταύρος

Μετά από ταραχώδη και ανατρεπτικά καλοκαίρια έφτασε η στιγμή να σταθείτε ευνοημένοι από τον παράγοντα της τύχης και να γευτείτε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές … Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα βρεθείτε απόλυτα τυχεροί στις επιδιώξεις σας. Ο μήνας ξεκινά   με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Καρκίνο να σχηματίζουν εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο σας  και οι προτάσεις, τα σχέδια, οι ευχάριστες ειδήσεις και οι γνωριμίες σας βάζουν σε έναν όμορφο καλοκαιρινό ρυθμό…..Στις 10 Ιουλίου ο Άρης θα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου και από τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται η ενεργοποίηση της ερωτικής σας  ζωής και οι μέρες σας γεμίζουν εξελίξεις και γεγονότα που σας βοηθούν να ψυχαγωγηθείτε, να φλερτάρετε, να περάσετε ωραίες στιγμές.

 

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος μπορεί να μην είναι για εσάς ο πιο ήσυχος και ξεκούραστος μήνας της χρονιάς, είναι όμως ένας μήνας χαρμόσυνων εξελίξεων και εγρήγορσης όπου θα παίξει και σημαντικό ρόλο στην επέκταση και στην πρόοδο σας. Ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 3 του μήνα,   ένα γεμάτο φεγγάρι που σας κάνει να βρίσκεστε σε αναμέτρηση ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω, προσφέρει όμως τρυφερές επικοινωνίες καρδιάς που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή σας, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέα δημιουργικά σχέδια αλλά και … έρωτα!

 

Καρκίνος

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και αναμένεται να φέρει την χαρά, την εκπλήρωση και τις στιγμές διασκέδασης που επιζητάτε… Ο Ιούλιος ξεκινά με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο σας να σχηματίζουν εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο! Είστε εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί, σχεδιάζετε τις μετακινήσεις σας, δέχεστε προσκλήσεις από φίλους, είτε προχωρούν σχέδια που κάνετε, που θα προσφέρουν χαρά και ευδαιμονία!

 

Σκορπιός

Τελευταίοι αλλά όχι καταϊδρωμένοι στην τύχη και στην εύνοια έρχονται οι Σκορπιοί για τον Ιούλιο 2023. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να προσφέρει σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδίου σας την εύνοια και την ευκαιρία για συντροφικότητα, σχέση, δέσμευση και ικανοποίηση μέσα από την επαφή σας με τους ανθρώπους γύρω σας.

 

see more: oroskopos.gr