Το Φεστιβάλ Γλυφάδας συνεχίζεται με το πιο γλυκό “Μήλο”

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αυτή την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., η ξεκαρδιστική κωμωδία «Το Μήλο»:

Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλάρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με τους Αντώνη Λουδάρο και Ναταλία Δραγούμη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο της «Aρχόντισσας» πεθεράς και τον Κώστα Βουτσά στο ρόλο της «Πολίτισσας» πεθεράς!

to-milo-glyfada-afisa


Να θυμίσουμε ότι το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016, ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου με τη σπουδαία συναυλία της Φωτεινής Δάρρα, ενώπιον περίπου 2.500 θεατών, καθώς πλήθος κόσμου κατέκλυσε την 3η Μαρίνα Γλυφάδας!

Δάρρα

Μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και με τη συνοδεία πέντε κορυφαίων μουσικών, η Φωτεινή Δάρρα παρουσίασε ένα πρόγραμμα με ουσία, κέφι και ζωντάνια, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες από τις τηλεοπτικές σειρές «Φεύγα», «Μάγισσες της Σμύρνης», «Λένη», αλλά και τα «Σ΄αγαπώ», «Αγόρι μου», «Παράπονο», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Cancao do mar», «Spente le stele» και πολλά ακόμη.

picture-5

«Όλοι μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχουμε ανάγκη από μια διέξοδο πολιτισμού, από μια μουσική ανάσα, από μια βραδιά με τραγούδια αγαπημένα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίζουμε διαρκώς και να ενισχύουμε τις τέχνες και τον πολιτισμό, για όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Ευχαριστούμε τη Φωτεινή, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και το υπέροχο κοινό για την αποψινή βραδιά».

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Γλυφάδας που μας εμπιστεύθηκε την έναρξη του Φεστιβάλ! Μα πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την απίστευτη αγάπη…», σημείωσε η Φωτεινή Δάρρα.