Θύμα… Bullying ο πιλότος-δολοφόνος; Τι αποκαλύπτουν οι συνάδελφοί του

Θύμα χλεύης από τους συναδέλφους του κυβερνήτες φέρεται να είχε πέσει ο συγκυβερνήτης που έριξε το μοιραίο Airbus στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλου του 28χρονου στην βρετανική Daily Mail, ο Λούμπιτς πριν ξεκινήσει τις σπουδές του στην αεροπορία, εργαζόταν ως ιπτάμενος φροντιστής, κάτι που τον καθιστούσε στα μάτια των υπόλοιπων χειριστών αεροσκαφών ως πιλότο «δευτέρας διαλογής».

Όπως τόνισε, πολλοί τον πείραζαν για την προϋπηρεσία του, ενώ τον κορόιδευαν αποκαλώντας τον «Αντι Τομάτα», αναφερόμενοι στην υπηρεσία του ως μέλος προσωπικού καμπίνας.

Ένας ακόμα φίλος του, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild είπε πως ο νεαρός είχε πάντα μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά τον σταματούσε η πρότερη ενασχόλησή του ως φροντιστής.

«Πάντα ήθελε να κάνει μεγάλα ταξίδια, και πάνω από όλα να πετάξει στο Σαν Φρανσίσκο. Αλλά πάντα ανέβαλαν τα ταξίδια αυτά. Μόνο στη συνέχεια του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει ευρωπαϊκά δρομολόγια», δήλωσε ο φίλος του.

Άνθρωπος του περιβάλλοντός του ανέφερε στην εφημερίδα Passauer Neue Presse ότι πάντα ήθελε να γίνει πιλότος αλλά «ήταν ψυχικά ασταθής».

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με την συναισθηματική του ζωή και την υπόθεση να είχε βιώσει ερωτική απογοήτευση μετά το χωρισμό του από την σύντροφό του.

source

GLYFADA METROPOLITANS