Προετοιμάζεται ο ΓΣ Γλυφάδας-Στίβος για τον Μαραθώνιο στις 13 Νοεμβρίου

proetoimasia-paralia-glyfadaΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ

ΠΡΩΙΝΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Την προετοιμασία τους για τα 5κμ, 10κμ και 42.195μ. του Μαραθωνίου στις 13 Νοεμβρίου 2016 συνεχίζουν οι αθλητές και αθλήτριες της πρωινής ομάδας του συλλόγου στην παραλία της Γλυφάδας.

 


Στον 30ό “Γύρο της Αθήνας” το τμήμα ΑμεΑ του ΓΣ Γλυφάδας-Στίβος 

thavmastikoΣτον 30ό “Γύρο της Αθήνας” συμμετείχε το τμήμα ΑμεΑ του συλλόγου, ενισχύοντας το φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Ο Θοδωρής Μαρκάκης συμμετείχε στη διαδρομή των 3000μ με τη βοήθεια του αθλητή της αγωνιστικής ομάδας Δημήτρη Πατηνιώτη. Επίσης, το τμήμα Special Olympics του συλλόγου, συμμετείχε στη διαδρομή των 1000 μ. με τους Σταματόπουλο Κώστα, Μανάβ Χρήστο, Μέγα Αλεξάνδρα, Δροσά Βίκυ, Φύκια Αλέξανδρο, Κουτσοστάθη Βασίλη, Ουαλάν Μαριλίζα, Νισυρίου Ζήνα, Δαμαλίτη Νεκταρία, Χαντζηνικολαϊδου Μαριάντζελα και Χρυσάνθη Δέσποινα!

 


«Εμβολιαζόμαστε κατά της Πνευμονιοκοκκικής Πνευμονίας – Κάνουμε την Πρόληψη Πράξη Ζωής!» 

thavmastikoΜε το μήνυμα της πρόληψης της πνευμονιοκοκκικής πνευμονίας, μέσω του εμβολιασμού, «Εμβολιαζόμαστε κατά της Πνευμονιοκοκκικής Πνευμονίας – Κάνουμε την Πρόληψη Πράξη Ζωής!» οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου θα συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις (5κμ, 10κμ, 42.195μ) του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου 2016.

Στο περίπτερο της ΕΠΕ (No 58), στην Athens Marathon EXPO 2016, μέλη της Εταιρείας θα σας ενημερώσουν για τους τρόπους πρόληψης αυτής της σοβαρής λοίμωξης, που προσβάλει παιδιά και ενήλικες σε όλο τον κόσμο, ενώ εξειδικευμένοι γιατροί Πνευμονολόγοι θα πραγματοποιούν δωρεάν σπιρομετρήσεις στους επισκέπτες.