“Τότε θα είναι αργά και δεν θα υπάρχει επιστροφή…”

|| Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου ||

Καλό Σαββατοκύριακο.

Δεν σκοπεύω να χαλάσω τη διάθεση κανενός, αλλά, αισθάνομαι ότι ΟΦΕΙΛΩ ως δημοσιογράφος, να σας μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου, κάτι που άλλωστε δεν κάνω συχνά στο FB. Παρακολουθώ με δέος είναι η αλήθεια, τη χώρα μου να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, να μετατρέπεται σε λαοκρατία και δαντική ελευθεριακή κόλαση. Βενεζουέλα ένα πράγμα… Με τη συνέργεια πολλών – δυστυχώς.

Πήξαμε στους ριψάσπιδες αγαπητοί μου συμπολίτες, αλλά πήξαμε και στα προϊόντα της “ορθολογιστικής” Παιδείας, απ’ όπου απουσιάζει πλέον εντελώς το ηρωικό πρότυπο – και όπου διώκεται η αριστεία. Από εκεί και πέρα, τι να περιμένει κανείς…

Όλοι όσοι ψήφισαν κάποτε τον ΓΑΠ και τώρα τον Α. Τσίπρα, θα ήθελα να δω τι θα πουν αύριο στους απογόνους τους. Ας βολευτούν τώρα κάποιοι – όχι και τόσο – δεξιοί με τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτόν που παρακολουθούσε άπραγος την Αθήνα να καταστρέφεται το 2008 από τις ορδές των πλιατσικολόγων της άκρας αριστεράς, που σήμερα κυβερνά. Άλλωστε, αυτή η άκρα αριστερά τον επαίνεσε πρόσφατα (τι ντροπή) και αυτή τον πρότεινε (τι κατάντια για έναν συντηρητικό πολιτικό), με πολύ συγκεκριμένη σκοπιμότητα. Πάτος… Αυτά, για να θυμάστε – παρακαλώ – αγαπητοί μου φίλοι ότι μίλησα όταν μπορούσα.

Εκτός και αν έχετε διαβάσει τα βιβλία μου “Όχι στην Παλιά Πόλη” (Ερωδιός, Θεσσαλονίκη 2007) και “Πολεμώντας το καθεστώς” (Ερωδιός, Θεσσαλονίκη 2012). Και στα δύο προειδοποίησα για τα μελλούμενα, καθώς έβλεπα που πάει το πράγμα…

ΥΓ Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, πτυχές του οποίου είδαν πρόσφατα τη δημοσιότητα, θα δημιουργήσει φοβερές επιπλοκές και θα οδηγήσει στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ της δημόσιας τάξης. Αλλά, τότε θα είναι αργά και δεν θα υπάρχει επιστροφή. Αυτό για κάποιους καθησυχασμένους που νόμιζαν ότι η ασφάλεια είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και αυτονόητη. Τα παράπονά τους μπορούν κάλλιστα να τα μεταφέρουν στον – συνεργάτη της κυβέρνησης των αριστεριστών – νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που φυσικά και ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ στην προκειμένη περίπτωση, αν και νομικός.

ΥΓ 2 Όσοι εξ ημών διαβάζουμε τον διεθνή Τύπο και δη τον ευρωπαϊκό, αντιλαμβανόμαστε το κύμα περιφρόνησης στη Γηραιά Ήπειρο για την – δυστυχώς εκλεγμένη – κυβέρνηση της χώρας. Και το πλήγμα για την εικόνα της πατρίδας μας είναι μεγάλο και διαχρονικό… Δυστυχώς, θα καταντήσουμε, αν συνεχίσουμε έτσι, ο παρίας των ευρωατλαντικών θεσμών.

ΥΓ 3 Θα ήθελα να επισημάνω επίσης την απόπειρα θρυμματισμού του εθνικού κορμού, με την ενθάρρυνση της μετανάστευσης προς την Ελλάδα και τη μετατροπή της χώρας μας σε βάση εξτρεμιστικών στοιχείων της ευρωπαϊκής & λατινοαμερικανικής άκρας αριστεράς και όχι μόνο. Κάτι, με το οποίο ουδείς ασχολείται. Αυτά, όσο τα παρακολουθούμε αδρανείς, θα τα βρούμε μπροστά μας. Οι παραπάνω, αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν βραχίονα για άλλα “πράγματα” στο εσωτερικό της χώρας, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την – προς το παρόν – αστική Δημοκρατία μας.

ΥΓ 4 Επισημαίνω και τη δραστική μείωση των κονδυλίων για τα νοσοκομεία. “Πρώτη φορά αριστερά” (και ΑΝΕΛ – για να μην ξεχνάμε και τους κυρίους “οι αριστεριστές είναι φίλοι μας”) άλλωστε, και σημειώστε, με τη συνέργεια των ναζιστών της αποκρουστικής ΧΑ, που “λεκιάζει” με την παρουσία της το πολιτικό μας σύστημα.”

@NikosHidiroglou

https://www.facebook.com/nikolaos.hidiroglou

GLYFADA METROPOLITANS

https://twitter.com/GlyfadaMetropol