Τρία βραβεία για τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στα Best City Awards 2018

Ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, “σάρωσε” τα βραβεία στον διαγωνισμό – θεσμό πλέον “Best City Awards”, ο οποίος υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ανάμεσα σε 72 δήμους, διακρίθηκε και ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, με Gold βραβείο. Τα συγχαρητήριά μας.

Γιάννης Κωνσταντάτος:

 

Βραδιά βραβείων για την πόλη μας!

Τρία βραβεία κατέκτησε συνολικά η πόλη μας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Best City Awards με το χρυσό να ξεχωρίζει για την πολιτική μας στο βουνό για τις θερμικές κάμερες.
Για όλους εμάς που δίνουμε καθημερινά τον αγώνα τα βραβεία αυτά είναι μια ακόμα ηθική ικανοποίηση δεδομένου ότι ήδη ο Δήμος μας έχει κατακτήσει πολλές πανελλαδικές διακρίσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική μας Ομάδα που φέρνει αυτά τα αποτελέσματα, στους υπαλλήλους μας και φυσικά στους εθελοντές που είναι η ψυχή των παρεμβάσεων μας στο περιβάλλον.
Πάμε για το επόμενο.

 

 

Ο θεσμός των Best City Awards,  υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει καινοτόμα έργα που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου, οι πόλεις να είναι «ευφυείς», αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.

Ανάμεσα στους διακριθέντες είναι 72  Δήμοι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, και δέκα επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις. Ανάλογα με τη βαθμολογία που έλαβαν  παρέλαβαν το Gold, Silver ή Bronze βραβείο τους.

Ειδικότερα στις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, Gold βραβείο απέσπασαν για τα έργα τους οι Δήμοι: Καλαμάτας, Αλεξανδρούπολης, Γλυφάδας, Καρδίτσας, Ρεθύμνου, Φυλής, Ηρακλείου, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Πλατανιά, Τρικκαίων, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Χίου, Αμαρουσίου, Πειραιά, Αστυπάλαιας, Λέσβου, Μήλου, Χερσονήσου, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Λειψών, Λέρου, Πυλαίας-Χορτιάτη και Λεβαδέων. Επίσης Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες Parkguru, Intellisoft, Noveltech, ΤΕΜΑΚ, Globiled και Evolution Projects, αλλά και το πρωτοποριακό εγχείρημα του Δήμου Αθηναίων, Athens Digital Lab.

Τα Best City Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.