Βρυξέλλες-Παρίσι για τους επιτυχόντες της Γλυφάδας μας

Το πιο όμορφο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης ξεκινάει για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ από τα σχολεία της Γλυφάδας μας!

Στη μεγάλη χαρά που ήδη έχουν, προστίθεται άλλη μία:

Ο Δήμος Γλυφάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου προσφέρει ένα πολυήμερο ταξίδι στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε 120 επιτυχόντες που αναδείχθηκαν μέσα από δημόσια κλήρωση! Είναι πλέον θεσμός η πραγματοποίηση του ταξιδιού αυτού, που συνδυάζει ψυχαγωγία και γνώση, αφού περιλαμβάνει επισκέψεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Μουσείο του Λούβρου. Χθες, διοργανώθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων από τα σχολεία της Γλυφάδας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

 

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε αγαπημένοι μας φοιτητές και αγαπημένοι μας γονείς πόσο χαιρόμαστε που είμαστε σήμερα εδώ μαζί σας για να σας πούμε το πιο μεγάλο Μπράβο, να σας καμαρώσουμε, να σας χαρούμε. Αυτή την εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο την αγαπάμε πάρα πολύ, είναι ένας θεσμός που έχουμε καθιερώσει στη Γλυφάδα μας. Θέλουμε να σας ευχηθούμε όλοι μας σε αυτή την κομβική περίοδο της ζωής σας, να έχετε καλή σταδιοδρομία, να έχετε πάντα χαρές, να είστε χαμογελαστοί, να κυνηγάτε τα όνειρά σας, να πετυχαίνετε τους στόχους σας, να είστε ευτυχισμένοι. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για όλες και όλους σας, για τους δασκάλους σας, για όλους εκείνους που αγωνίζονται καθημερινά να πηγαίνουν καλά τα σχολεία της πόλης μας, για όσους μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, σας αγαπάμε πάρα πάρα πολύ», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου απευθυνόμενος στους επιτυχόντες που είχαν κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Χαιρετισμό απηύθυναν η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Καράχου-Σκούταρη, η οποία είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης, ο Ταμίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας Ηλίας Βιγκλιάρης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρία Καράμπελα-Καραβουσάλη, Διευθυντές των Λυκείων και εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων. Ακολούθως διενεργήθηκε δημόσια κλήρωση και αναδείχθηκαν οι 120 πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι με έξοδα του Δήμου Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας Ελένη Ζαφειροπούλου – Μεγαλακάκη, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας Σωκράτης Ζάχος, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Σπύρος Δήμου, Γιάννης Σκαλτσάς, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βασίλης Νικάκης, ο Αντιπρόεδρος του Γκολφ Χρήστος Μιχαλακάκος, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Περικλής Δορκοφίκης και Λένα Δεναξά, η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας, Δημοτική Σύμβουλος Αννυ Καυκά, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Βαμβακερού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Ακρίβος και Νατάσα Αργυροπούλου, οι πρώην Πρόεδροι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας Σοφία Μπελεκίου – Βλαχάκη και Ντίνα Αλευρά – Καρακίτσου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Εκπρόσωποι των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων των Λυκείων Γλυφάδας.