Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου:

 

“Ιούλιος και Φεστιβάλ Γλυφάδας πάνε μαζί.

Το Summer Kids Festival για τους μικρούς μας φίλους «τρέχει» με μεγάλη επιτυχία και το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας ξεκινά κι αυτό με τη σειρά του:

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει αυτή την Πέμπτη το βράδυ στην 3η  Γλυφάδας και όλος ο Ιούλιος και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου έχει αγαπημένη μουσική, υπέροχο θέατρο και σινεμά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι εδώ και σας καλούμε να το μελετήσετε και να «κυκλώσετε» πολλές ημερομηνίες!

Εμείς και φέτος καταθέτουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις.

 

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και στο www.glyfada.gr/festival

 

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 για Καραγκιόζη και παιδικό θέατρο και στις 7:30 για κουκλοθέατρο) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Και αυτό το καλοκαίρι, μια γιορτή πολιτισμού ξετυλίγεται στη Γλυφάδα, ανοιχτή για όλους. 

Σας περιμένουμε!”