Η νέα Σελήνη στις 29 του μήνα φέρνει μεγάλες ευκαιρίες και νέα δεδομένα. Με προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις και τις υπερβολές αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαιτέρως θετική για όλα τα ζώδια. Τρεις εκπρόσωποι ωστόσο, θα ευνοηθούν περισσότερο.

Καρκίνος

Βρίσκετε ξανά την αυτοπεποίθησή σας και δεν χάνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Βάζετε νέους στόχους και αφήνετε πίσω σας ό,τι σας βαραίνει. Συγρκατήστε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, είδικά στα επαγγελματικά και σκεφτείτε δυο φορές πριν δεχτείτε μια πρόταση για δουλειά. Εξετάστε καλά όλες τις παραμέτρους πριν πείτε το «ναι» και συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά, καθώς οι κόποι σας θα αναγνωριστούν σύντομα.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ όμορφη για εσάς, καθώς αναγνωρίζετε πλέον πως εσείς είστε εκείνη που πρέπει να δώσετε λύσεις στα προβλήματάτ σας. Έχετε περάσει από πολλή ψυχική αγωνία και τώρα που μοιάζουν όλα να φτάνουν στο τέλος τους χαλαρώνετε.

Η ρομαντική σας διάθεση είναι διάχυτη, ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και το ταίρι σας το βρίσκει αυτό πολύ όμορφο. Περνάτε καλά μαζί και εκφράζετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά σας. Νιώθετε αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια για να συνεχίσετε. Δεν σας αρέσει όταν απλώς αποδέχεστε τις καταστάσεις ως έχουν, γι’ αυτό και αναλαμβάνετε δράση. Τα άστρα σας ευνοούν, γι’ αυτό συνεχίστε.

see more: marieclaire.gr