Επίθεση Γιάννη Σαββιδάκη:«Οι έντεχνοι είναι άπλυτοι, μυρίζουν.Είναι απάτη»!

Υπάρχουν τελικά δυο όχθες στο τραγούδι; Οι έντεχνοι και οι υπόλοιποι; Ο Γιάννης Σαββιδάκης είπε όσα κρατούσε χρόνια μέσα του, στολίζοντας τους «έντεχνους».

Ο Γιάννης Σαββιδάκης αποφάσισε να μιλήσει για τον διαχωρισμό επιτιθέμενος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό «Κλικ Fm» και τον Τάσο Θεοδώρου Η γνώμη του τραγουδιστή μπορεί από κάποιους να χαρακτηριστεί ρεσιτάλ υβρισμού, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί απλά να συμφωνήσουν.

«Πληγή μεγάλη το έντεχνο τραγούδι, που αιμορραγεί συνεχώς. Οι πιο προσποιούμενοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα είναι οι έντεχνοι. Και το δηλώνω ευθαρσώς και το λέω και στη μούρη τους. Θεωρώ μεγάλη απάτη το ελληνικό έντεχνο τραγούδι.
Εγώ σαν Σαββιδάκης είμαι καλότεχνος, ούτε υπήρξα σκυλάς, ούτε βήτα, γάμα, δέλτα. Οι έντεχνοι καπηλεύονται ένα μέρος του κοινού, που θέλει να ακούσει καλά τραγούδια. Έχει πολλαπλασιαστεί σαν μύκητας και όλοι αυτοί πάτησαν πάνω σε μεγάλα έντεχνα συγκροτήματα, όπως οι αδερφοί Κατσιμίχα, ή μέρος των Πυξ Λαξ.
Προσπαθούν να αποδεικνύουν πόσο σκεπτόμενοι είναι και διαφορετικοί από τους εμπορικούς, χωρίς να καταλαβαίνουμε ούτε ένα στίχο»,
 είπε ο Γιάννης Σαββιδάκης χωρίς να σκεφτεί τον θόρυβο που μπορούσε να προκύψει από τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε: «Επίσης είναι και άπλυτοι! Δεν πλένονται. Αυτό συνοδεύεται και με μία μπίχλα.Τους έχω μυρίσει».

source

follow Γλυφάδα metropolitans on twitter 

GLYFADA METROPOLITANS