Η άγρια δολοφονία μιας γυναίκας στο παρκάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα

αποκαλύφθηκε την Κυριακή του Πάσχα. Περαστικοί ανακάλυψαν το πτώμα μιας γυναίκας με το κεφάλι της πολτοποιημένο από τα χτυπήματα του δράστη.
Σύμφωνα με το newsit, πρόκειται για γυναίκα περίπου 40 ετών, που είχε μείνει άστεγη τον τελευταίο καιρό και είχε βρει καταφύγιο στο παρκάκι. Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε μία βαριά πέτρα για να τη σκοτώσει. Αρχικά δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, χάνοντας τις αισθήσεις της και στη συνέχεια ο δολοφόνος κάθισε πάνω στο σώμα της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο κεφάλι.

Από τα απανωτά χτυπήματα το πρόσωπό της πολτοποιήθηκε και δεν είναι δυνατή η αναγνώριση της γυναίκας. Το θύμα δεν είχε επάνω του έγγραφα που να αποκαλύπτουν την ταυτότητά της. Αν τα αποτυπώματά της, ή η εξέταση DNA δεν δώσουν στοιχεία για το ποια είναι, τότε – σύμφωνα με το δημοσίευμα – θα γίνει προσπάθεια ανάπλασης του προσώπου της μέσω υπολογιστή.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως η δολοφονία της έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα. Στα χέρια της δεν υπήρχαν σημάδια από χρήση ναρκωτικών, ενώ από τα ρούχα της προκύπτει πως δεν ήταν άστεγη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό προκύπτει και από τις καταθέσεις άλλων αστέγων, που ανέφεραν πως η γυναίκα είχε εμφανιστεί στο χώρο πριν από μερικούς μήνες, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς το όνομά της.

Όπως αναφέρει το newsit, οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για έγκλημα που μάλλον έχει να κάνει με διαφορές που προέκυψαν από την διαμονή της γυναίκας στο συγκεκριμένο πάρκο, χωρίς όμως να αποκλείουν κάθε άλλο ενδεχόμενο.

 

source: http://www.topontiki.gr/article/72743