Με… μαύρη κωμωδία μοιάζει η κατάσταση της Γλυφάδας, η οποία παρατάχθηκε με 9 παίκτες κόντρα στον Πανηλειακό και γνώρισε τον διασυρμό με 7-0.

Την συντριβή γνώρισε και πάλι η ομάδα της Γλυφάδας, η οποία παρατάχθηκε κόντρα στον Πανηλειακό με 9 παίκτες και ηττήθηκε με το πολύ βαρύ 7-0. Η διοίκηση των Αθηναίων δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει δελτία για τους νέους και έτσι δεν μπορεί να συμπληρώσει, όχι αποστολή, αλλά ούτε ενδεκάδα.

Ο Πανηλειακός, λοιπόν, είχε πολύ εύκολο έργο και με σβηστές τις μηχανές, επικράτησε με 7-0, με πρωταγωνιστή τον Λαλίν, που βρήκε τρεις φορές δίχτυα και τον Φλίγκο που σκόραρε δύο τέρματα, ενώ αποχώρησε από το παιχνίδι στο 65′ χωρίς να γίνει αλλαγή, με την ομάδα της Ηλείας να συνεχίζει με δέκα παίκτες.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Χρήστου, Μαυρίας, Δημακάκος, Μουστάκης, Στασινόπουλος, Παιδάκης, Κόκκαλης, Μαρκάκης, Κουντούρης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Πίτκας, Χαλούλος (63′ Αποστολόπουλος), Σαραμαντάς, Κοτσώνης, Λαμπρόπουλος, Γανωτής, Λαλίν, Μίλιεβιτς (55′ Δημητρακόπουλος), Φλίγκος, Βοσκόπουλος, Μπονγκ (61′ Οικονομάκος).

source: Γλυφάδα – Πανηλειακός 0 – 7 | gazzetta.gr