Οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τραυματισμένη μία ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς.

Ένας 33χρονος αρχι-πυροσβέστης και μία γυναίκα ένοικος έχασαν τη ζωή τους λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής σε τριώροφη πολυκατοικία στην οδό Ιπποκράτους 4, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο άτυχος πυροσβέστης φαίνεται πως παγιδεύτηκε στο φλεγόμενο κτήριο ενώ αναζητούσε εγκλωβισμένα άτομα, ενώ η σορός της γυναίκα ανασύρθηκε μετά την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία έκαιγε επί τρεις περίπου ώρες.

Νωρίτερα, οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τραυματισμένη μία ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς, και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο ισόγειο της πολυκατοικίας στεγάζεται κατάστημα με υδραυλικά είδη, όπου υπήρχαν ποσότητες ασετυλίνης, με συνέπεια να σημειωθούν εκρήξεις μετά το ξέσπασμα της φωτιάς.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

source: http://www.skai.gr/news