Δυνατή Γλυφάδα

Στην κατάμεστη πλατεία Καραϊσκάκη, σε κλίμα ενθουσιασμού με χειμαρρώδη και τεκμηριωμένο λόγο ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δυνατή Γλυφάδα Κώστας Κόκκορης, παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη πενταετία και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τους 82 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δημοτικής θητείας σε έργα και δράσεις, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη διαχείριση των οικονομικών και την αύξηση της περιουσίας του Δήμου. Σε έργα που επίλυσαν σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα της πόλης (νέο κοιμητήριο, αγωγός ομβρίων Τερψιθέας, δρομολόγηση Μετρό κ.α.) καθώς και σε δράσεις κοινωνικής πολιτικής  καταλήγοντας: «δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί για να γίνει η Γλυφάδα Πρότυπη Πόλη».

Κατά την παρουσίαση των 82 υποψηφίων τόνισε ότι είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με διάθεση για δουλειά και φρέσκιες ιδέες. « Όλο αυτό το διάστημα η πολιτική που ακολουθούμε έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους με τόλμη και αποφασιστικότητα που διαθέτουν όραμα, για τη Γλυφάδα και απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους και ενεργούς πολίτες που θέλουν να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη και σε αυτή τη φιλοσοφία θα συνεχίσουμε.  Είμαστε μια παράταξη ανεξάρτητη, υπερκομματική. Όλους, μας ενώνουν η κοινή προσπάθεια, το ήθος, η εντιμότητα, η αγωνία για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας. Με σχέδιο, όραμα, αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε πάνω στη βάση που ήδη έχουμε οικοδομήσει, ώστε να γίνει η “Γλυφάδα Πρότυπη Πόλη”».

Για την επόμενη δημοτική θητεία επικεντρώθηκε στη δημιουργία έργων υποδομής και στις πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν:
  • στην αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου,
  • στην ελεύθερη πρόσβαση στο βουνό,
  • στη δημιουργία ακόμη περισσότερων αθλητικών υποδομών,
  • στη στήριξη της τοπικής Αγοράς, των Νέων, των ατόμων της τρίτης ηλικίας

καταλήγοντας « Όλα αυτά δεν αποτελούν υποσχέσεις αλλά δεσμεύσεις » !

«Συνεχίζουμε εντατικότερα για μια Ασφαλή και Καθαρή Πόλη, πάντα με Διαφάνεια και Λογοδοσία στους Πολίτες, βελτιώνουμε και δημιουργούμε νέους χώρους Πρασίνου, Αθλητισμού και Πολιτισμού και αγωνιζόμαστε για την Οριστική διευθέτηση του Βουνού και της Παραλίας. Στόχος μας είναι τη νέα δημοτική περίοδο όλες οι υπηρεσίες του Δήμου να στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια. Το Μετρό να έρθει στην πόλη μας με 3 συνολικά σταθμούς.

No7

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα σε όλους όσοι θέλοντας να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα, προσπαθούν να εμποδίσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, πετώντας λάσπη. «Απάντηση μας αποτελούν τα έργα και οι δράσεις μας στο διάστημα των τρεισήμισι χρόνων. Δεν θα τους επιτρέψουμε να πάνε την πόλη μας προς τα πίσω, δεν θα τους επιτρέψουμε να χαθούν όσα με κόπο, σκληρή δουλειά και απόλυτη διαφάνεια, δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Επισυνάπτονται:

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ