Μήνυμα νίκης του Γιώργου Παπανικολάου
και αλλαγής σελίδας στο Δήμο Γλυφάδας έδωσαν με την παρουσία τους στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Τερψιθέα, οι Γλυφαδιώτισσες και οι Γλυφαδιώτες. Κατέκλυσαν την πλατεία Καραϊσκάκη δημιουργώντας μια ζεστή, πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα.
Ο κ. Παπανικολάου στην ομιλία του τόνισε ότι «τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε τη Γλυφάδα που ονειρευόμαστε.
Untitled-1 Untitled-2
Τώρα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τις συνθήκες ζωής μας. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε μπροστά το συμφέρον των πολλών και όχι το όφελος των λίγων. Σήμερα δίνουμε έναν όρκο τιμής ενώπιων σας, ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις μας. Ότι θα δημιουργήσουμε τη Γλυφάδα που μας αξίζει. Και αυτό τον όρκο θα τον τιμήσουμε.»
Untitled-3
«Θα διοικήσουμε το Δήμο με διαδικασίες ανοιχτές και διαφανείς. Με διαδικασίες συμμετοχικές και δημοκρατικές. Με καθημερινή επαφή. Από γειτονιά σε γειτονιά. Πόρτα πόρτα. Όχι μόνο προεκλογικά. Κυρίως μετεκλογικά. Όχι μόνο πριν, αλλά μετά. Κυρίως μετά! Δίπλα στον κόσμο. Δίπλα σε κάθε Γλυφαδιώτη. Θα μας βλέπετε παντού.» υπογράμμισε ο κ. Παπανικολάου.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην περιοχή της Τερψιθέας όπου μεγάλωσε και ζει. «Ενισχύουμε την Τερψιθέα με νέες υποδομές. Ενισχύουμε την Τερψιθέα δημιουργώντας υποκατάστημα του Δήμου. Και επιτέλους αξιολογούμε τα δημοτικά τέλη και το πράσινο τέλος που πληρώνουν οι κάτοικοι της Τερψιθέας για το πράσινο και τις υποδομές που ποτέ δεν είδαν. Πράσινο και υποδομές οι κάτοικοι της Τερψιθέας πρέπει να δουν και θα δουν!».
LOGOtest