Δράση: Φροντίζω το σώμα μου μέσα από την κίνηση

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 10 π.μ.

Παραλία Γλυφάδας (Γ’ Μαρίνα)

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 210 9647021, ώρες: 8 π.μ. – 3 μ.μ.

 

Στo πλαίσιo των δράσεων για τον «Μήνα  Γυναίκας», οι οποίες πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο Δήμος Γλυφάδας και  το Τμήμα Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, διοργανώνουν Workshop Ευεξίας με θέμα: «Φροντίζω το σώμα μου μέσα από την κίνηση».

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 10 το πρωί, στην παραλία της Γλυφάδας (Γ’ Μαρίνα).

Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση της ένταξης της κίνησης και της άσκησης στη ζωή μας για την ενδυνάμωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Με την πρωτοβουλία αυτή δίνεται η ευκαιρία στις σύγχρονες γυναίκες να υιοθετήσουν θετικές και υγιείς συνήθειες.

Όπως έχει αποδειχτεί επιστημονικά, η κίνηση και η άσκηση  έχουν ευεργετική επίδραση στην έκκριση των ορμονών που σχετίζονται με τα θετικά συναισθήματα και βελτιώνουν τη σωματική κατάσταση και υγεία. Η καλή σωματική και ψυχική κατάσταση είναι δύο έννοιες αλληλένδετες μεταξύ τους και η κατάλληλη ισορροπία  είναι το κλειδί για το πολυπόθητο ευ ζην και την ευεξία.

Τη δράση συντονίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας 2109647021 (εσωτ.1), από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Υπεύθυνες επικοινωνίας: Κουλούβαρδη Στέλλα, Παναγιωτοπούλου Ίριδα, Παπαδοπούλου Ευτυχία.