Ενημέρωση/εκπαίδευση στο Επιχειρησιακό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας δήμου Γλυφάδας
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο Επιχειρησιακό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση-εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, δασοπροστασίας, δασοπυρόσβεσης, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Στέλιος Θεοδοσόπουλος και Πρόεδρος της ΕΔAΠYΓ, μίλησε για την Πολιτική Προστασία του δήμου Γλυφάδας, για την αναγκαιότητά της, την προσφορά και το έργος της.
H EOMEΔ που το αντικείμενό της είναι η διάσωση, ενημερώθηκε από την EΔAΠYΓ, για θέματα που αφορούν σε δασικές πυρκαγιές, μέσα και τρόπους κατάσβεσης, μέσα ατομικής προστασίας, ραδιοεπικοινωνίες, πυροσβεστικά οχήματα και υλικά πυροσβεστικών εγκαταστάσεων.









