Ο Κουβανέζος υπήρχε από τις αρχές του millennium, ως στήλη στο αείμνηστο, διαδικτυακά, Sportnet.gr – ένα από τα πρώτα αθλητικά sites στη χώρα μαζί με το Sportline, που μετά έγινε Sport.gr, αλλά και το Flashnews. Άλλες εποχές, εποχές… dial up ενώ βρισκόμαστε στο κατώφλι του 5G. Μια τεχνολογική επανάσταση η οποία απαιτεί ταχύτητα στο διαδίκτυο, αμεσότητα και, κυρίως, να είσαι μπροστά από τα γεγονότα.

Πόσο μπροστά; Όσον αφορά ένα στοιχηματικό, και όχι μόνο, site, σαν το koubanezos.gr, τη διαδικτυακή… μετάλλαξη εκείνης της παλιάς στήλης, σήμερα μπορούμε να το πούμε και με αριθμούς! 56… και σήμερα για την έναρξη του Euro 2020 (σ.σ. διατηρείται με τον περσινό τίτλο το τουρνουά, κι ας διεξάγεται μέσα στο 2021 ημερολογιακά, ελέω της πανδημίας) και ανέβηκε ήδη το αφιέρωμα Euro 2020.

Με αφορμή, βέβαια, ότι το koubanezos.gr συμπληρώνει 10 μήνες στον αχανή χώρο του ελληνικού διαδικτύου. Η συντακτική ομάδα του site τα έβαλε κάτω, οργανώθηκε και αποφάσισε να βγει από τώρα μπροστά το ειδικό section για το αφιέρωμα Euro 2020 που το βλέπετε στην κεντρική μας σελίδα και, φυσικά, θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται.

Και περιέχει το Αφιέρωμα Euro 2020, το πανόραμα του τουρνουά, την απαιτούμενη και πάντα ενδιαφέρουσα ειδησεογραφία, Eurostories και φυσικά… προγνωστικά.

Join and… joy.