Σε κοινή ενημερωτική δράση για τη σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου προχωρούν ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, με στόχο την περαιτέρω επέκταση του δικτύου διανομής Φυσικού Αερίου στο Δήμο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Οι δημότες / κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξυπηρετηθούν από εκπροσώπους της ΕΔΑ Αττικής κάθε Τρίτη από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 25 Μαϊου 2021, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”, πλατεία Δημαρχείου, Λεωφ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη.

Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της ΕΔΑ Αττικής θα είναι σε θέση να παρέχουν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου, την ανάπτυξη του νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του, καθώς και για οποιαδήποτε άλλο ερώτημα ή θέμα που αφορά στη σύνδεση κατοικιών ή επιχειρήσεων του Δήμου μας με το δίκτυο διανομής.