«Ανατροπή στη Γλυφάδα»: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

 Η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα», και ο επικεφαλής της δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, τους προπονητές τους και τη διοίκηση του συλλόγου για τη νέα μεγάλη επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη στα Τρίκαλα την Κυριακή 24-2-21019.

Στον αγώνα αυτό οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Σ. Γλυφάδας κατέκτησαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο 4 ΧΡΥΣΑ – 2 ΑΡΓΥΡΑ και 2 ΧΑΛΚΙΝΑ μετάλλια ενώ ο σύλλογος  αναδείχθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής για Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κερδίζοντας την 1η θέση στην γενική βαθμολογία μεταξύ όλων των σωματείων που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανώμαλου δρόμου τα έτη 2018 και 2019.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους και τη διοίκηση με πενιχρά μέσα και τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια, δυστυχώς και από την παρούσα δημοτική αρχή.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές τους αυτές θα φέρουν στη συνέχεια και άλλες επιτυχίες Πανελλαδικής εμβέλειας.

 Ευχόμαστε να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον ίδιο ενθουσιασμό και να είστε σίγουροι ότι, τόσο ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας – όσο και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της πόλης μας – θα βρουν τη θερμή συμπαράσταση της «Ανατροπής στη Γλυφάδα» και του Τάσου Ταστάνη στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα για το καλό της νεολαίας της πόλης μας.