Άγριο ξυλοδαρμό υπέστησαν δύο ανήλικοι στην Άνω Γλυφάδα, από τέσσερις συνομήλικούς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, οι ηλικίες τόσο των ανήλικων δραστών όσο και των θυμάτων είναι από 12 έως 15 ετών.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στην Άνω Γλυφάδα, όταν ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε άσχημα και λήστεψε δύο παιδιά επί της οδού Γ. Γεννηματά. Μάλιστα, η συμμορία των ανηλίκων βιντεοσκοπούσε με τα κινητά τον άγριο ξυλοδαρμό των παιδιών.

Η συμμορία των τεσσάρων ανήλικων δραστών προσέγγισε τα δυο παιδιά και χωρίς κανένα λόγο άρχισε να τους βρίζει. Αρχικά τα παιδιά τους αγνόησαν και συνέχισαν να περπατούν.

Τότε ο ένας από τους τέσσερις, έπιασε από το κεφάλι το ένα από τα δύο παιδιά και του έκανε κεφαλοκλείδωμα, λέγοντάς του ότι πρέπει να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη που δεν του έδωσε σημασία, ενώ άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο.

Στο σημείο αυτό ο νεαρός έβγαλε σουγιά και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Ένας άλλος από την παρέα των τεσσάρων έβγαλε κινητό και άρχισε να βιντεοσκοπεί όσα έκανε ο φίλος του, ενώ οι άλλοι δύο της παρέας χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο τον άλλο ανήλικο, ενώ του άρπαξαν τα γάντια και το καπέλο που φορούσε και στη συνέχεια έφυγαν.

Άμεσα τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, που ανέλαβαν την υπόθεση, εντόπισαν άμεσα τους ανήλικους δράστες, οι οποίοι είναι μαθητές σε γυμνάσιο της περιοχής, τους προσήγαγαν στο τμήμα και στη συνέχεια τους συνέλαβαν.

see more: newsit.gr