Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας με περισσότερους από 300 θεατές!

 

 

Περισσότεροι από 300 θεατές, στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά, παρακολούθησαν χθες στην ανακαινισμένη παιδική χαρά της πλατείας Ξενοφώντος την παιδική ταινία «Τοσοδούλικα! Η κοιλάδα των χαμένων μυρμηγκιών», με την οποία ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα, στο Γκολφ Γλυφάδας, με την προβολή της ταινίας «Για όλα φταίει το όνομά σου», τη γνωστή κωμωδία, που έχει κερδίσει Βραβείο Σεζάρ καλύτερου Α΄ ανδρικού ρόλου. Δέκα τυχεροί θεατές θα κερδίσουν, μετά από κλήρωση, από ένα βιβλίο που έχει γίνει ταινία («Ο Μεγάλος Γκάτσμπυ», «Το κορίτσι του τρένου», «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς», κ.ά.), μια ευγενική χορηγία του Public Γλυφάδας.

Το Σάββατο, 15 Ιουλίου, «Το πρώτο μας πάρτυ» περιμένει τους επισκέπτες της πλήρως ανακαινισμένης 3ης Μαρίνας Γλυφάδας. Μια μουσικοθεατρική παράσταση των Στέλιου Παπαδόπουλου, Μάκη Δελαπόρτα. Ερμηνεύουν: Δάκης, Μπέσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλι. Συμμετέχουν: Δημήτρης Κοργιαλάς, Εβελίνα Νικολιζά.

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival

 

Δήμος Γλυφάδας

 

Το μήνυμα του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου: