Χειροπέδες για παράνομο πάρκινγκ σε Γλυφάδα και Κηφισιά

Συνολικά οκτώ συλλήψεις παρκαδόρων και υπεύθυνων νυχτερινών κέντρων από την ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες της Παρασκευής και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην Γλυφάδα και στην Κηφισιά Αττικής.Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη οκτώ συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις ως υπεύθυνοι καταστημάτων και οι πέντε ως παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους προηγουμένως είχαν αποκλείσει με εμπόδια, όπως κώνους και μεταλλικά αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

GLYFADA METROPOLITANS