Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και δαπάνη του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν drive through rapid tests στους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό των Γυμνασίων, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, παραμονή της έναρξης των σχολείων.
«Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι από τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, ανοίγουν εκ νέου τα Γυμνάσια, ενώ τα Λύκεια συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση. Στόχος μας σταθερός είναι τα σχολεία στη Γλυφάδα μας να λειτουργούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Συνεπώς αυτή την Κυριακή, ο Δήμος μας πραγματοποιεί με ίδια δαπάνη και ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα drive through εξέταση για τον κορονοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς, για όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των Γυμνασίων της πόλης μας. Από τις 10:00 ως τις 15:00, μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15), μέσα από το αυτοκίνητο, γρήγορα και με ασφάλεια», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Και προσθέτει: «Οι μαθητές των Γυμνασίων και οι γονείς τους και φυσικά το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουμε θερμικές πύλες σε όλα τα σχολεία μας, θα έχουμε αντισηπτικά, θα κάνουμε εντατικό και σχολαστικό καθαρισμό και θα πράττουμε καθημερινά ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουμε την υγεία των μαθητών και των καθηγητών. Καλή επιστροφή στα θρανία! Όλοι μαζί θα την ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία».