ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ: 

 

Μετά το μέγα θέμα των παράνομων δια περιφοράς Δημοτικών Συμβουλίων που έκανε η Δημοτική Αρχή και βρίσκονται υπό έλεγχο στη δικαιοσύνη, ακυρώθηκαν ως παράνομα τα Δημοτικά Συμβούλια στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. Η αδυναμία σύγκλισης των Δημοτικών Συμβουλίων, λόγω της αδυναμίας της Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου να κάνει απαρτία, έχει φτάσει στο να γίνεται σχεδόν ένα συμβούλιο το μήνα!

Θέλουμε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι μετά το 1.500.000 ευρώ που δόθηκε για δέντρα και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αγοραστούν Ι.Χ. αυτοκίνητα προς ιδία παράνομη χρήση, η διοίκηση τρέχει να κατοχυρώσει τις εκδρομές των ΚΑΠΗ στο δεύτερο μειοδότη, μετά από ένσταση του, η οποία έγινε αποδεκτή. Γιατί δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία από την αρχή;

Προτίθεται να διαθέσει 63.000 ευρώ για την έκδοση βιβλίου για τη Γλυφάδα, χωρίς καμία συνεννόηση με τον συγγραφέα του κλασικού βιβλίου της Γλυφάδας, συμπολίτη μας, Θωμά Δρίκο. Σήμερα τέτοιο κόστος για έκδοση βιβλίου, θα μπορούσε να καλύψει δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα εγκυκλοπαίδειας!!

Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι η κατασκευή των πεζοδρομίων είναι ανταποδοτική και το κόστος επιβαρύνει τους ιδιοκτήτες των ωφελούμενων ακινήτων. Το παραπάνω ως διευκρίνιση, γιατί γίνεται προσπάθεια εξαπάτησης των δημοτών. Μήπως σκέφτεται η διοίκηση πονηρά, ότι ο λογαριασμός θα φτάσει μετά τις εκλογές;

Η αδρανοποίηση σε θέσεις «ψυγεία», χωρίς αντικείμενο, ικανών υπαλλήλων, με μόνο λόγο ότι δεν είναι αρεστοί στη διοίκηση, είναι απαράδεκτη! Ζητάμε άμεσα την ορθολογική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου. 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γλυφάδα, 19 Σεπτεμβρίου 2018