Μερικοί από τους “διάσημους” που «έκλεισαν» στο Nomads 2

Tο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, χωρίς να έχει ακόμη «κλειδώσει» η ακριβής ημερομηνία, θα κάνει πρεμιέρα το «Nomads 2: Μαδαγασκάρη», με παρουσιαστές τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα, ο οποίος κατά βάση θα περιγράφει τα αγωνίσματα του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Το team των δύο μεικτών ομάδων έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί. Τα στελέχη του ΑΝΤΙ περιμένουν ακόμη μία – δύο απαντήσεις και στη συνέχεια οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τη χώρα της Ανατολικής Αφρικής, όπου θα τους υποδεχθούν οι δύο παρουσιαστές αλλά και το υπόλοιπο team των συντελεστών που βρίσκονται ήδη εκεί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, στους αναγνωρίσιμους παίκτες συμπεριλαμβάνονται το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο ράπερ Mike, η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία καθώς και ο Δήμος Χαριστέας.

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου βρίσκονται εν αναμονή δύο ακόμη απαντήσεων: του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, καθώς και του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος, ως γνωστόν, ζει μόνιμα εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ.

source: gossip-tv.gr