ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Οι εγγραφές για το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης!

dimos-GlyfadasΑπό την επόμενη Δευτέρα, 15 Ιουνίου ως και το Σάββατο, 20 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας – Τμήμα Παιδείας (ώρες 14:00-18:00) οι εγγραφές για το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι πέντε εβδομάδες (22 Ιουνίου-24 Ιουλίου).

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της πόλης. Στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Στις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες έχουμε φροντίσει οι μικροί μας φίλοι να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων, να συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, να γνωρίσουν σημαντικούς Έλληνες πρωταθλητές και να αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!

Δραστηριότητες όπως οι επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, οι εκδρομές, οι αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις και η δημιουργία διαφόρων κατασκευών περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να εκφραστούν.

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής που πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής είναι τα ακόλουθα:

–  Βεβαίωση εργασίας των γονέων

–  Βεβαίωση φοίτησης σε δημόσιο σχολείο της Γλυφάδας

–  Πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Γλυφάδας (για τα παιδιά που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία)

–  Εκκαθαριστικό Εφορίας

–  Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2009)

Το κόστος της συμμετοχής στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 2025 236-7-8

GLYFADA METROPOLITANS