Δείτε την 19χρονη κόρη της Τάμτα: Μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές

Εκτός από μια εντυπωσιακή γυναίκα και πετυχημένη τραγουδίστρια η Τάμτα έχει μια κόρη, την οποία απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία.

Σήμερα, η Άννυ έχει μεγαλώσει, είναι 19 χρονών και ζει στην Πάτρα, όπου σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τις απαθανάτισε στη Γλυφάδα και όπως μπορείτε να δείτε μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές.

Τάμτα

Τάμτα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle, η Τάμτα είχε πει για την κόρη της:

«Είμαι συγκινημένη που έχει ανοίξει τα φτερά της, που αναλαμβάνει πια τις ευθύνες της. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει μαμά που να μην αγχώνεται για το παιδί της, όσων χρόνων κι αν είναι. Όταν, ας πούμε, μου τηλεφώνησε ενθουσιασμένη επειδή πήρε δίπλωμα οδήγησης, χάρηκα, αλλά αμέσως σκέφτηκα πως η στιγμή που θα πάρει δικό της αυτοκίνηση θα μου προκαλέσει τεράστιο άγχος».

«Ποτέ δεν το χάσαμε αυτό. Ακόμα και στην εφηβεία, που είναι η ηλικία της επανάστασης, μπορεί να τσακωνόμασταν, μπορεί να μην της άρεσαν οι συμβουλές που της έδινα, αλλά καταλάβαινα πάντα πως η γνώμη μου ήταν πάρα πολύ σημαντική για εκείνη. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν τη βολεύει να τα ακούει, πάντα ζητάει να της πω τη γνώμη μου, γιατί θέλει να επιβεβαιώσει πως διαφωνώ».

source