Δήμος Ηλιούπολης: «Τα πάντα γύρω από το σενάριο» στις 6 & 7 Μαΐου

Διήμερο σεμινάριο για την τέχνη και την τεχνική του σεναρίου διοργανώνει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ), με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης και υπό τη χορηγία της Περιφέρειας Αττικής, με καταξιωμένους Έλληνες σεναριογράφους και μέλη της ΕΣΕ.

Το σεμινάριο, το οποίο προσφέρεται δωρεάν στους δημότες μας, θα πραγματοποιηθεί από τις 10 π.μ. έως 15:30 μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Για συμμετοχές: Τηλ. 6944384441 (κ. Μάνος Πολυκρέτης), e-mail: manospolykretis@gmail.com

Υπενθυμίζεται ότι η νεοσυσταθείσα συντονιστική επιτροπή Ηλιούπολης της Λέσχης Φίλων ΕΣΕ διοργάνωσε τον 1ο εφηβικό διαγωνισμό διασκευής λογοτεχνικού κειμένου σε σενάριο για τους μαθητές/τριες της Ηλιούπολης, τη σχολική χρονιά 2022 – 23.

“Ο Διαγωνισμός αυτός, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και της ΕΣΕ, ολοκληρώνει τον πρώτο πιλοτικό κύκλο του την Κυριακή 7 Μαΐου στις 16:30 μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» με την απονομή των βραβευθέντων εφήβων από τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας.

Προσδοκώντας ο πιλοτικός Διαγωνισμός να γίνει θεσμός για το Δήμο μας, προσκαλούμε κάθε δημότη να συμβάλλει με την παρουσία του ή την κατάθεση απόψεων και ιδεών, για να διοργανώσουμε το 2ο Διαγωνισμό όσο πιο υπεύθυνα και με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους εφήβους του Δήμου μας.”