Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ υποστηρίζοντας την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό διοργανώνει την πρώτη της Έκθεση ερασιτεχνικής Ζωγραφικής – Φωτογραφίας στην πόλη μας  με θέμα:

 

“ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ”

 

Η Έκθεση – Διαγωνισμός που θα γίνει σε χώρο εντός της Γλυφάδας στις 7 Ιουνίου 2021 και θα διαρκέσει 4 ημέρες απευθύνεται σε όλους εσάς που ασχολείστε με ζωγραφική ή φωτογραφία ερασιτεχνικά και εκφράζεστε μέσω αυτής της τέχνης. 

Θα γίνει βράβευση  τριών (3) έργων από τις εικαστικούς Σόφη Γκολφινοπούλου, Κατερίνα Κουτουξιάδου και επίτιμους καλεσμένους μας, ενώ θα  δοθούν έπαινοι συμμετοχής σε όλους.

 

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και δηλώσεις συμμετοχών στο τηλ.: 6945 522 223 ή στην Ένωση Γυναικών Γλυφάδας F/B

Για το ΔΣ η πρόεδρος της Ένωσης

Λένα Μαυρακάκη

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

  • Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετέχει με 2 μικρά έργα ή 1 μεγάλο (χώρος ενός  τετραγωνικό)
  • Η συμμετοχή στην Έκθεση είναι δωρεάν για τους φίλους και τα μέλη της Ένωσης. (Απαραίτητη προϋπόθεση η ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ).
  • Δεν θα  γίνονται δεκτά έργα αντίγραφα άλλων ζωγράφων
  • Τα έργα θα γίνονται δεκτά σε καμβά, ξύλο με ή χωρίς κορνίζα καθώς και σε χαρτί απαραίτητα κορνιζαρισμένο.
  • Τεχνοτροπία και υλικά είναι ελεύθερα.