Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας: Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελληνίων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας, στέλνει το δικό της μήνυμα στους υποψήφιους ευχόμενη “Καλή δύναμη και επιτυχία”.

exams

isagogika

Η πρόεδρος και το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Γλυφάδας, εύχονται στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, Καλή Επιτυχία, να έχουν δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία, για να φέρουν εις πέρας την προσπάθειά τους με επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και παράλληλα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους που συμπάσχουν μαζί με τους καθηγητές τους, σε αυτή τη μάχη για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός θα ανταμειφθούν.  Μην ξεχνάτε ότι οι Πανελλήνιες είναι απλά μια δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Σ’ αυτή τη διαδρομή οι δοκιμασίες αλλά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει.

Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος: Μαρία Καραβουσάλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης 

isagogika-end