Δελτίο τύπου
Εξόρμηση-Περιοδεία για το αντεργατικό έκτρωμα πραγματοποιήθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί από κλιμάκιο της  Λαϊκής Συσπείρωσης Γλυφάδας με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξη Στεφανίδη , στους εργαζόμενους του δήμου και στους εργάτες δήμου στο γκαράζ.
Έγινε πλούσια κουβέντα με τους εργαζόμενους που στην συντριπτική τους πλειοψηφία εξέφρασαν την οργή, την ανησυχία και την αντίθεση τους στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο.
Απο την κουβέντα αναδείχθηκαν οι ευθύνες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων , της σημερινής , αλλά και της Δημοτικής Αρχής που εφαρμόζει όλα τα αντεργατικά νομοσχέδια κατά γράμμα σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου.
Τέλος, ο Αλέξης Στεφανίδης απηύθυνε κάλεσμα προς τους εργαζόμενους για συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση, για μαζική συμμετοχή στην απεργία μαζί με τα ταξικά Συνδικάτα και τους φορείς την Τετάρτη 16 Ιούνη στις 10:30 π.μ. στο Σύνταγμα και στο συλλαλητήριο και την ίδια ημέρα στις 17:00. βρίσκοντας θετική ανταπόκριση με τους εργαζόμενους να δηλώνουν πως θα δώσουν αγωνιστικό παρών με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα εργαζόμενης στο γκαράζ του Δήμου , να λέει πως θα έρθει με τα τρία της μικρά παιδιά καθώς αυτό αφορά και τις επόμενες γενιές.