Βετεράνοι του Παναθηναϊκού VS ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών στη Γλυφάδα, για καλό σκοπό!

O Δήμος Γλυφάδας και οι Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ) συνδιοργανώνουν, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 5 το απόγευμα, φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του 17χρονου αθλητή των καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας βετεράνων του Παναθηναϊκού και της ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών, στο 7ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας (γήπεδο Α.Ο. Τερψιθέας). Μερικοί από τους γνωστούς βετεράνους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν είναι οι Μίμης Δομάζος, Κριστόφ Βαζέχα, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Μπατσινίλας, Νίκος Πατσιαβούρας, Κώστας Φραντζέσκος, Τότης Φυλακούρης, Γιώργος Γονιός, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο Αν. Σαμψάκης τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο ΟΑΚΑ και έκτοτε νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, έχοντας ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, σε μια προσπάθεια να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του, καθώς ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός, που δεν του επιτρέπει – προς το παρόν – να κινήσει τα μέλη του.