Φυσιοθεραπεία, Εκδρομή, Υγεία! Τι  καλύτερο;

Το Κέντρο Φυσιοθεραπείας του Λάμπρου Αθανασόπουλου οργανώνει Εκδρομή 4ήμερη (3 διανυκτερεύσεις)  την αργία του Αγίου Πνεύματος στα Ιαματικά Λουτρά στο  Χανόπουλο Άρτας

Από 29/5/2015  – έως 01/06/2015

Το κόστος είναι 120 Ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει:

· Μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν

· Διανυκτέρευση σε δίκλινα ή τρίκλινα πολυτελή δωμάτια με πρωϊνό.

· Τέσσερα (4) Ιαματικά Λουτρά

· Σάββατο 30/5  μετάβαση στον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και του Αχέρωντα (Ατομικά έξοδα εισιτηρίων) και την ίδια μέρα  μετάβαση στην  μαγευτική Πάργα (Ατομικά Έξοδα Φαγητού)

· Κυριακή 31/5 μετάβαση στο Μουσείο Βρέλλη (κέρινα ομοιώματα) στα Ιωάννινα  (ατομικά έξοδα εισιτηρίων) και την ίδια μέρα μετάβαση στην πόλη των Ιωαννίνων όπου υπάρχει ελεύθερο πρόγραμμα για φαγητό και επίσκεψη στο σπήλαιο.

· Δευτέρα 1/6 Λουτροθεραπεία ,επίσκεψη στην πόλη της Άρτας, επιστροφή.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΈΩΣ 15-5-2015

info: 210 960 22 00, 6937 23 45 39


Η πηγή Χανόπουλου Άρτας είναι μία αναγνωρισμένη ιαματική πηγή από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (E.O.T) – Υπουργείο Τουρισμού.  Εντάσσεται μέσα στις 20 πρώτες αναγνωρισμένες πηγές της Ελλάδας βάσει της ανάλυσης του νερού και των ενδείξεων των θεραπευτικών του ιδιοτήτων.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

  • Αρθρίτιδες- Ρευματοειδής Αρθρίτιδες
  • Pευματισμoύς
  • Νευραλγίες
  • Ισχιαλγίες
  • Μετατραυματικές Δυσκαμψίες
  • Κυκλοφορικού συστήματος
  • Δερματοπάθειες
  • Πεπτικού συστήματος
  • Ουροποιητικού συστήματος
loutra-arta

 

Η ιαματική πηγή Χανόπουλου Άρτας βρίσκεται στην Ήπειρο λίγο έξω από την πόλη της Άρτας στο χωριό Χανόπουλο και αποτελεί πράγματι ένα σπάνιο δείγμα των θεραπευτικών (ιαματικών) υδάτων. Η σπανιότητα έγκειται στη σύσταση του νερού, στη γεωμορφία και στο κλίμα του τόπου.

Η δημιουργία του ιαματικού νερού είναι μια αέναη διαδικασία της φύσης που οφείλεται στην κίνηση του νερού και τα πετρώματα του υπεδάφους. Η πηγή βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Μαραθιά, ή αλλιώς Γκελμπερίνη.

Μέσα στο θεραπευτικό και γοητευτικό φυσικό περιβάλλον της πηγής, υπάρχει το συγκρότημα των εγκαταστάσεων το οποίο αποτελείται από τρία πετρόκτιστα κτίρια: το ξενοδοχείο, το υδροθεραπευτήριο και το εστιατόριο, κτισμένα από τη δεκαετία του 50′ για τις ανάγκες των λουόμενων και την ανάδειξη της λουτροθεραπείας.


 

ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
GLYFADA METROPOLITANS
GLYFADA METROPOLITANS