Μεγάλη εμφάνιση στον Διεθνή Ευρωπαϊκό Μαραθώνιο του Ρότερνταμ Ολανδίας ανήμερα του Πάσχα. Έκτη η Γκλόρια Πριβιλέτζιο με 2.38.51 και πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Βερολίνου.

Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΣΤΙΒΟΣ

“Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους!”

 

Κυριακή του Πάσχα και ο σύλλογός με τον προπονητή του, κ. Γιάννη Περίφανο και τους  αθλητές του βρέθηκαν στο Ρότερνταμ Ολλανδίας για τον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο με μεγάλες επιτυχίες.

Η αθλήτρια Γκλόρια Πριβιλέτζιο, με 2.38.48 κατέλαβε την 6η θέση και ταυτόχρονα έπιασε το όριο (2.42.00) για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Με νέα ατομικά ρερκόρ τερμάτισαν τον αγώνα οι αθλητές:

-ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ-2.35.10

-ΜΠΕΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ -2.36.08

-ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ-3.33.12

 

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία το γκρούπ του Μάνου Χάντζου

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από την Κυριακή (1/4) το γκρουπ του Μανώλη Χάντζου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Θάνος Καλάκος, η Αναστασία Καρακατσάνη και η Ανθή Κυριακοπούλου θα παραμείνουν για 20 ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Ευρυτανίας με στόχο να βάλουν τις βάσεις για τις αγωνιστικές εμφανίσεις της θερινής σεζόν.

Επίσης, ο Γιώργος Ντούτσουλης κατάφερε να τερματίσει τα 50χλμ στη Λουϊζιάνα, στον περίφημο st. Tammany’s trail μια απίστευτη διαδρομή μέσα στη φύση με τα χρώματα του ”Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ”