«Γεύμα αγάπης» στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Τρύφωνα με τον Ν. Οικονομόπουλο

Την Τρίτη 10 Ιανουρίου, προσφέρθηκε ένα ακόμα «Γεύμα Αγάπης» σε 70 και πλέον δικαιούχους του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου Γλυφάδας, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά,  πολλοί συμπολίτες μας, οι δημοτικές Κοινωνικές Υπηρεσίες της Γλυφάδας και ο Νίκος Οικονομόπουλος βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ ζεστή και ανθρώπινη γιορτή.

isagogika

“Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέραμε ένα «γεύμα αγάπης» στους δικαιούχους του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου μας, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα. Κόψαμε και την πίτα των κοινωνικών μας δομών, με τους τυχερούς που βρήκαν τα τρία φλουριά να κερδίζουν ισάριθμες δωροεπιταγές από τα ΑΒ Βασιλόπουλος! Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Nikos Oikonomopoulos που για μια ακόμα φορά βοήθησε ώστε η μικρή αυτή γιορτή να γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστούμε και τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που – από το υστέρημά τους πολλές φορές – συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο και στις υπόλοιπες δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες της Γλυφάδας. Μόνο με σύμπνοια και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να βγούμε όρθιοι από την κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια”, ανέφερε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

isagogika-end

 

papanikolaou-oikonomopoulos-2

photos: Πάρης Σαρρηκώστας

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

|| Ο Νίκος Οικονομόπουλος βοήθησε για μια ακόμα φορά ώστε η μικρή αυτή γιορτή να γίνει πραγματικότητα… ||

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ν. Αργυροπούλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του γκολφ Στ. Κουρουπάκης, η αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Μ. Παπάζογλου, η γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Σ. Πατεράκη, η πρώην αντιδήμαρχος Άν. Καυκά, οι δημοτικοί  σύμβουλοι Αιμ. Βουγιουκλάκης, Ορ. Τσάγκλας, καθώς επίσης και ο πατέρας Μιχαήλ, κ.ά..