ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΥΡΟΥ/ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Διήμερο τουρνουά διοργάνωσαν από κοινού οι Παλαίμαχοι Σύρου και Άρη Σύρου με τη συμμετοχή των βετεράνων του Ολυμπιακού, στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων!

GLYFADA METROPOLITANSΗ Σύρος φιλοξένισε τους υψηλούς προσκεκλημένους της, βετεράνους καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την φιλική αυτή αναμέτρηση, υπό την αιγίδα τις περιφέρειας νοτίου Αιγαίου και του δήμου Σύρου, για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κυκλάδων και στον Σύλλογο Νεφροπαθών Σύρου.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους άσσους που έγραψαν και γράφουν ακόμα ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, ήταν και ο δικός μας Περικλής Δορκοφίκης, Τομεάρχης αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας.

ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ“Η προσφορά στον συνάνθρωπο μας, ειδικότερα όταν έρχεται μέσα από κάτι που αγαπάς, σε γεμίζει αισιοδοξία αλλά κυρίως σε γεμίζει ζωή!
Συγχαρητήρια στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στον Δήμο Σύρου, αλλά και τους παλαίμαχους Σύρου και Άρη Σύρου για την σπουδαία γιορτή προσφοράς!
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ολυμπιακού για την ιδιαίτερη τιμή να με κάνουν μέλος στην ομάδα του Θρύλου, ξανά 13 χρόνια μετά, στην μεγαλη οικογένεια τους!”

 

veteranoi osfp

basketball_PNG1100

osfp-syros2

basketball_PNG1100

ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

Η αυλαία του τουρνουά άνοιξε το περασμένο Σάββατο 11/7 με τον αγώνα των παλαιμάχων Ολυμπιακού – Σύρου, με νίκη με 91-68 υπέρ των ερυθρολεύκων.

GLYFADA METROPOLITANS


 

///