Η Γλυφάδα τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Διαφορετικός και πολύ συγκινητικός ο εορτασμός της εθνικής επετείου στη Γλυφάδα.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου ο εθνικός ύμνος αντήχησε απ΄άκρη σ΄άκρη της πόλης, αμέσως μετά τις καμπάνες που χτυπούσαν επί ώρα σε όλες τις Εκκλησίες, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους Γλυφαδιώτες. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που είχε απευθύνει από χθες ο Δήμαρχος, οι κάτοικοι της Γλυφάδας σημαιοστόλισαν τα σπίτια τους και βγήκαν στα μπαλκόνια για τα τραγουδήσουν όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο. Ο Δήμαρχος μαζί με κινητή ηχητική εγκατάσταση γύρισε επί τρεις ώρες 20 πλατείες και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη.

Ήταν υπέροχα!

“Είμαστε εις το εμείς και όχι εις το εγώ”, επισημαίνει σε σχετική ανάρτησή του ο Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: “Ενωμένοι θα περάσουμε και αυτή την κρίση! Ήταν πολύ συγκινητική για όλους μας η ανταπόκριση των συμπολιτών μας – ο καθένας από το σπίτι και από το μπαλκόνι του – στην πρωτοβουλία να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος σε όλη τη Γλυφάδα. Ήταν μια στιγμή ψυχικής ανάτασης, που την είχαμε όλοι μας ανάγκη.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους.

Ζήτω το Έθνος”

 

 

Οι Γλυφαδιώτες, συμμετείχαν στο κάλεσμα του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, με σημαίες στα μπαλκόνια, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.